Ons familie verhaal

Onze

filosofie

Wij geloven erin dat moeders de basis vormen van een gezonde familie, samenzijn en een gelukkig leven. Naast haar onvoorwaardelijke liefde kan ze mensen door middel van haar bijzondere kookkunsten samenbrengen. Lange avonden met geraffineerde gerechten vol uiteenlopende smaken die precies goed bij elkaar passen, goede gesprekken en uren lachen. Dat is hoe wij onze avonden het liefst beleven en dat is wat wij in ons restaurant willen overdragen aan onze gasten. Iedere maaltijd wordt gevormd met veel expertise en liefde van onze eigen moeder.

Ons Restaurant in beeld

griekse gezelligheid

Diner's

zijn een ervaring

De gerechten bij 100% Real Greek worden louter gemaakt van verse Griekse producten. De basisproducten komen uitsluitend uit Griekenland en zijn op basis van kwaliteit en versheid uitgezocht. Ons smaakvolle brood, de groente, het vlees en de zuivelproducten komen van lokale professionals uit De Meern en omgeving. Op die manier creëren we een totale smaakexplosie van Griekse producten met streekproducten en steunen we de lokale boeren en winkeliers. Laat u verrassen door de authentieke en eerlijke smaken van Griekenland in ons moderne doch gezellige restaurant.

Kom bij ons werken!

bekijk alle vacatures

100% Real Greek

Aangepaste openingstijden

in augustus

In verband met de zomervakantie is 100% Real Greek voor lunch in augustus niet geopend. Daarnaast zijn wij ook op de maandag gesloten t/m 28 augustus.

U kunt uiteraard wel bij ons terecht voor diners op dinsdag t/m zondag.

Op dinsdag 15 augustus zijn wij de hele dag gesloten in verband met de Griekse feestdag Maria Hemelvaart.

Wij wensen iedereen een prettig zomervakantie toe!

Team 100% Real Greek